Home
BOA

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Forskningsrådets INFRASTRUKTUR utlysning 2023 – Workshop for UiB søkere (del 2)

Forskningsrådets INFRASTRUKTUR utlysning 2023 – Workshop for UiB søkere (del 2)

Forskningsrådet lyser midler til forskningsinfrastruktur med frist 15. november og UiBs søkere inviteres til workshop del 2.

Main content

Målet med workshop er at søkerne kommer videre med gjennomføringsdelen/implementation delen av søknaden. 

Påmeldingsfrist

Påmelding er obligatorisk, og fristen er 31. august. Dersom du ønsker å delta, men ikke har anledning ber vi også om at dere benytter påmeldingen og indikerer interesse for et nedskalert møte med søknadsrådgiver.

Tid og sted

Sted: kommer senere.

Tid: 7. september 0900-1200. Deltakerne inviteres til felles lunsj fra 1200-1300. 

Workshopen er fysisk

Team

Workshopen ledes av Erik Sandquist fra Forsknings- og innovasjonsavdelingen med presentasjon og deltakelse fra seniorrådgivere Ingunn Anita Wergeland og Håvard Hoel Aass fra Økonomiavdelingen. Et team av rådgivere fra fakultet, institutt, og sentralavdelingene vil delta aktivt i workshopen.

Målgruppe

Søkere og rådgivere på fakultet og institutt som planlegger full søknad og de som planlegger forprosjekt søknad er velkommen.    

Agenda

Plenum

  • Budsjett
    • NFR generelle budsjettrammer
    • Maler og prosesser
  • Innledning til gjennomføringsdelen (implementation) av søknaden
  • Spørsmål og svar

Gruppearbeid

  • Søkerne deles inn i grupper som jobber i team rundt en søknad med faglige ansvarlige for søknadene og rådgiver for å komme i gang/ komme videre med gjennomføringsdelen (implementation) av søknaden. Workshopen følger modell fra første del av workshopserien som ble arrangert 15. juni.    

Plenum

  • Avslutning i plenum med søkernes behov    


Alle som ønsker det, får også tilbud om møte med IT avdelingen og Universitetsbiblioteket i løpet av workshopen.


Åpenhet og deling

En forutsetning er at de som deltar på workshopene er villig til å jobbe i team og bidra aktivt i diskusjonene med andre søkere og administrativt BOA-støtteapparat i plenum og i grupper.

Informsjønsmøter og UiB Team 

Forskningsrådet arrangerer informasjonsmøte (virtuelt) for søkerne 13. september. Påmelding her.

Viserektor Gottfried Greve inviterte UiBs søkermiljøer til informasjonsmøte om INFRASTRUKTUR utlysningen 31. mai. På dette møtet ble det gitt informasjon om utlysningen og anledning til å stille spørsmål til UiBs BOA-team som tilbyr administrativ støtte til ekstern finansiert forskning. Informasjon fra dette møtet, workshop 1 som ble arrangert 15. juni og annen informasjon som er nyttig for søkerne er tilgjengelige for alle som jobber på UiB her