Home
Center for Neuropsychiatric Disorders

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Det første kurset i MiND H2020 fullført

Fra 28. september til 9. oktober var KGJN vert for det første forskerkurset i det nye H2020-finansierte prosjektet "MiND". Prosjektet fokuserer på ADHD og autisme (ASD).

Next
IGSIN course participants at Mount Ulriken
Hiking was part of the social program for the MiND students
Photo:
Jan Haavik
1/2
Hiking in rain
Photo:
A taste of the Bergen rain
2/2
Previous

Main content

MiND kurset var organisert som del av et årlig kurs på UiBs forskerskole IGSIN (International Graduate School in Integrated Neurosciences). Det høyst interdisiplinære IGSIN kurset ble i år toppet med foredrag fra partnere i MiND nettverket, med spesielt fokus på kliniske aspekter, genetikk, biomarkører og modellsystemer med særlig relevans for ADHD og ASD.

De 15 MiND PhD studentene har nylig blitt rekruttert fra mange ulike land og deltok på forelesninger og demonstrasjoner sammen med ti andre PhD studenter fra ulike land. Det var også et innholdsrikt sosialt program med aktiviteter i historiske omgivelser og i fjellene som omkranser byen. Som man ser fra bildene var også MiND partner, Will Norton fra Universitetet i Leicester, ivrig deltaker i sportslige aktiviteter som foregikk i en blanding av solskinn og regn.

 

Av Rune Kleppe og Jan Haavik (senterleder og partner i MiND)