Hjem
Det humanistiske fakultet
Gradsfeiring

Bachelorseremonien ved HF 2023

Fullfører du en bachelorgrad ved Det humanistiske fakultet i løpet av studieåret 2022/2023? Da er du hjertelig velkommen til bachelorseremonien fredag 16. juni.

Bachelorkandidater på scenen i aulaen under gradsseremoni
Velkommen til fin feiring av bachelorgraden fredag 16. juni!
Foto/ill.:
Thor Brødreskift, UiB

Hovedinnhold

Det humanistiske fakultetet ønsker å feire alle som har fullført, eller holder på å fullføre, en bachelorgrad i løpet av studieåret 2022/2023, og inviterer til en høytidelig markering.

Seremonien vil finne sted i Egget, Studentsenteret fredag 16. juni kl. 11.30–13.00. Hver kandidat kan invitere med en gjest til seremonien.

Se bilder fra tidligere arrangement

Program

Den høytidelige seremonien vil finne sted i Egget, Studentsenteret. Det vil bli taler, flott musikk og gratulasjoner til hver enkelt kandidat.

Seremoniens hovedtaler blir en tidligere HF-student (alumn). 

Påmelding

Alle som planlegger å bli ferdig med bachelorgraden høsten 2022 eller våren 2023 vil få invitasjon til seremonien tilsendt på e-post. Vi anbefaler deg å bruker lenken i e-posten til å melde deg på. Dersom du ikke mottattar invitasjon på e-post, kan du melde deg på via denne lenken.

Frist for påmelding er 26. mai.

Om vitnemål

Bachelorseremonien er en feiring av alle dere som nettopp har eller snart vil avslutte sin bachelorgrad. Du vil ikke motta vitnemålet under bachelorseremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det humanistiske fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som fullfører sin grad om våren vil som regel få tilsendt sine vitnemål fra september.

Les mer om vitnemål fra Det humanistiske fakultet