Hjem
Det humanistiske fakultet
Gradsfeiring

Masterseremonien ved HF 2023

Fullfører du en mastergrad ved Det humanistiske fakultet i løpet av studieåret 2022/2023? Da er du hjertelig velkommen til masterseremonien fredag 16. juni.

Glade kandidater på masterseremonien 2022
Velkommen til feiring av mastergraden fredag 16. juni!
Foto/ill.:
Thor Brødreskift, UiB

Hovedinnhold

Det humanistiske fakultetet ønsker å feire alle som har fullført, eller holder på å fullføre, en mastergrad i løpet av studieåret 2022/2023, og inviterer til en høytidelig markering.

Seremonien vil finne sted i Egget, Studentsenteret fredag 16. juni kl. 14.00–15.30. Hver kandidat kan invitere med seg en gjest til seremonien.

Se bilder fra tidligere masterseremoni

Program

Den høytidelige seremonien vil finne sted i Egget, Studentsenteret. Det vil bli taler, flott musikk og gratulasjoner til hver enkelt kandidat.

Seremoniens hovedtaler blir en tidligere HF-student (alumn). Etter sermonien blir det mottakelse med enkel servering.

Påmelding

Alle aktuelle studenter vil få tilsendt invitasjon på e-post i begynnelsen av mai. Vi anbefaler deg å bruker lenken i e-posten til å melde deg på. Dersom du ikke mottatt invitasjon på e-post, kan du melde deg på via denne lenken.

Frist for påmelding er 26. mai.

Om vitnemål

Masterseremonien er en feiring av alle de som fullførte mastergraden høsten 2022 eller som fullfører graden i løpet av vårsemesteret 2023. Du vil ikke motta vitnemålet ditt under seremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det humanistiske fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som har fullført sin grad i vårsemesteret vil som regel få tilsendt vitnemålet fra september.

Les mer om vitnemål fra Det humanistiske fakultet