Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Lesesaler ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Ved MN-fakultetet er det åpne lesesalplasser i Realfagbygget, Auditoriefløyen og Høyteknologisenteret. Lesesalene er felles for alle laveregradsstudenter som studerer ved fakultetet.

Leseplasser i Realfagbygget

Læringssenteret
Læringssenteret inneholder blandt annet realfagsbiblioteket, lesesalplasser og små grupperom (3-6 personer). Se denne side for mer informasjon om læringssenteret og hvordan du kan booke et grupperom. Læringssenteret ligger ved hovedinngangen mot sør i U. etg. Se denne siden for åpningstidene til læringssenteret.

Lesesal
Lesesalen i 1. etg. er åpen i åpningstidene til bygget (bachelorstudenter), mens masterstudenter har døgntilgang. Lesesalen har 74 leseplasser. Lesesalen ligger i nordsiden av realfagsbygget, ved siden av Integrerbar og kontoret til Realistutvalget. Seminarrom 2+3 er å finne rett ovenfor og kantinen er en etasje over lesesalen.

Gruppe- og seminarrom
Seminarrom 1-3 i 1. etg. kan brukes når de er ledige i åpningstidene til bygget. Studenter kan også booke seminarrommene. Grupperom 1-6 i u. etg. og glassburet i 2. etg kan også benyttes når det ikke er undervisning i rommene. Se denne siden for å sjekke når rommet er ledig.

Integrerbar
Studentbaren Integrerbar i 1. etg er åpen for alle. På dagtid og når baren ikke er åpen på kveldstid, så er det mulighet for å sitte og lese der. Se denne siden for åpningstidene til baren.

Kollokvieøyer
Kollokvieøyer finner du (ofte midt i bygget) i flere etasjer. Disse kan brukes innenfor byggets åpningstider.

Kantine og kafe
Det er også mulig å sitte i kantinen i 2. etg og kafeen i u. etg innenfor byggets åpningstider.

Åpningstider i Realfagbygget
Realfagbygget er åpent med kort og kode kl. 07.15-22.00 på hverdager, kl. 07.15-20.00 på lørdager og kl. 08.00-20.00 på søndager.

Leseplasser i Auditoriefløyen

I Auditoriefløyen er det to lesesaler med til sammen 185 leseplasser. I tillegg er det også kollokvieøyer i dette bygget.

Åpningstider Auditoriefløyen
Med studentkort og PINkode har studenter tilgang til Auditoriefløyen hver dag mellom kl. 06.30 og kl. 23.55.

Leseplasser på Høyteknologisenteret

Lesesalen på Høyteknologisenteret har 40 plasser. I tillegg er det tre datasaler i samme gang. Det er også mulig å sitte i inngangspartiet på Høyteknologisenteret.

Åpningstider Høyteknologisenteret
Lesesalen og datasalene er åpne mellom kl. 8.00 og kl. 20.00 ved bruk av studentkort og PINkode.

Reglement for bruk av lesesaler

Reglement for lesesalene