Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Lesesaler ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Ved MN-fakultetet er det åpne lesesalplasser i Realfagbygget, Auditoriefløyen og Høyteknologisenteret. Lesesalene er felles for alle laveregradsstudenter som studerer ved fakultetet.

Leseplasser i Realfagbygget

Læringssenteret
Læringssenteret inneholder blandt annet realfagsbiblioteket, lesesalplasser og små grupperom (3-6 personer). Se denne side for mer informasjon om læringssenteret og hvordan du kan booke et grupperom. Læringssenteret ligger ved hovedinngangen mot sør i U. etg. Se denne siden for åpningstidene til læringssenteret.

Lesesal
Lesesalen i 1. etg. er åpen i åpningstidene til bygget (bachelorstudenter), mens masterstudenter har døgntilgang. Lesesalen har 74 leseplasser. Lesesalen ligger i nordsiden av realfagsbygget, ved siden av Integrerbar og kontoret til Realistutvalget. Seminarrom 2+3 er å finne rett ovenfor og kantinen er en etasje over lesesalen.

Gruppe- og seminarrom
Seminarrom 1-3 i 1. etg. kan brukes når de er ledige i åpningstidene til bygget. Studenter kan også booke seminarrommene. Grupperom 1-6 i u. etg. og glassburet i 2. etg kan også benyttes når det ikke er undervisning i rommene. Se denne siden for å sjekke når rommet er ledig.

Integrerbar
Studentbaren Integrerbar i 1. etg er åpen for alle. På dagtid og når baren ikke er åpen på kveldstid, så er det mulighet for å sitte og lese der. Se denne siden for åpningstidene til baren.

Kollokvieøyer
Kollokvieøyer finner du (ofte midt i bygget) i flere etasjer. Disse kan brukes innenfor byggets åpningstider.

Kantine og kafe
Det er også mulig å sitte i kantinen i 2. etg og kafeen i u. etg innenfor byggets åpningstider.

Åpningstider i Realfagbygget
Realfagbygget er åpent med kort og kode kl. 07.15-22.00 på hverdager, kl. 07.15-20.00 på lørdager og kl. 08.00-20.00 på søndager.

Leseplasser i Auditoriefløyen

I Auditoriefløyen er det to lesesaler med til sammen 185 leseplasser. I tillegg er det også kollokvieøyer i dette bygget.

Åpningstider Auditoriefløyen
Med studentkort og PINkode har studenter tilgang til Auditoriefløyen hver dag mellom kl. 06.30 og kl. 23.55.

Leseplasser på Høyteknologisenteret (STENGT vårsemesteret 2020 pga bygging av nye undervisningsrom)

Lesesalen på Høyteknologisenteret har 40 plasser. I tillegg er det tre datasaler i samme gang. Det er også mulig å sitte i inngangspartiet på Høyteknologisenteret.

Åpningstider Høyteknologisenteret
Lesesalen og datasalene er åpne mellom kl. 8.00 og kl. 20.00 ved bruk av studentkort og PINkode.

Reglement for bruk av lesesaler

Reglement for lesesalene