Hjem
Det medisinske fakultet
Konferanse

Alrekdagene 2023

Da er det tradisjon! På tredje år på rad blir det arrangert Alrekdager i tilknytning til Forskningsdagene i Bergen. Vi gleder oss til innlegg og diskusjoner rundt utfordringer som vi best løser på tvers!

Hovedinnhold

2023 er året for å prioritere. Det kommer klare meldinger både for helsesektoren og for forskning- og høyere utdanning. Hvillke områder står i fare for å bli prioritert bort når midlene blir færre, og hvilke langtidsvirkninger kan dagens prioriteringsvalg få? Hvordan kan vi som klynge jobbe med store samfunnutfordringer, og sikre midler til å realisere prosjekter?

Alrekdagene er åpen for alle, og primært innrettet mot ansatte, studenter og brukere tilknyttet partnerne i Alrek helseklynge.

Programkomiteen for årets Alrekdager er godt i gang. Vi beholder populære konsepter som temadag i kino, frokost- og lunsjsamtaler og forskningsnatt om dagsaktuelt tema. I år som i fjor organiserer vi også arbeidslivstorg for studentene – med relevante speedkurs!

Nytt er at vi tester ut workshop på ulike samfunnsutfordringer med et blikk mot utlysninger av midler. Vi kommer også til å pilotere interessen for korte webinarer til helsepersonell, som de kan se og delta i der de jobber, mens de får en matbit på døren.

Les mer på Alrek helseklynges nettsider.