Hjem
Det medisinske fakultet
Konferanse

Alrekdagene 2023

Tredje år på rad blir det arrangert Alrekdager i tilknytning til Forskningsdagene i Bergen. I år setter vi prioriteringer på dagsorden. Påmeldingsfrist 13. september.

Alrekdagene 2023
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

Under finner du program for Alrekdagene 2023.

Meld deg på til årets Alrekdager innen 13. september her. Åpent for alle, og alle arrangement er gratis å delta på.

2023 er året for å prioritere. Det kommer klare meldinger både for helsesektoren og for forskning- og høyere utdanning. Hvillke områder står i fare for å bli prioritert bort når midlene blir færre, og hvilke langtidsvirkninger kan dagens prioriteringsvalg få? Hvordan kan vi som klynge jobbe med store samfunnutfordringer, og sikre midler til å realisere prosjekter?

Alrekdagene er åpen for alle, og primært innrettet mot ansatte, studenter og brukere tilknyttet partnerne i Alrek helseklynge.

Programkomiteen for årets Alrekdager er godt i gang. Vi beholder populære konsepter som temadag i kino, frokost- og lunsjsamtaler og forskningsnatt om dagsaktuelt tema. I år som i fjor organiserer vi også arbeidslivstorg for studentene – med relevante speedkurs!

Nytt er at vi tester ut workshop på ulike samfunnsutfordringer med et blikk mot utlysninger av midler. Vi kommer også til å pilotere interessen for korte webinarer til helsepersonell, som de kan se og delta i der de jobber, mens de får en matbit på døren.

Finn programmet på på Alrek helseklynges nettsider her