Home
Faculty of Medicine

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Konferanse

Alrekdagene 2023

Tredje år på rad blir det arrangert Alrekdager i tilknytning til Forskningsdagene i Bergen. I år setter vi prioriteringer på dagsorden. Påmeldingsfrist 13. september.

Alrekdagene 2023
Photo:
UiB

Main content

Under finner du program for Alrekdagene 2023.

Meld deg på til årets Alrekdager innen 13. september her. Åpent for alle, og alle arrangement er gratis å delta på.

2023 er året for å prioritere. Det kommer klare meldinger både for helsesektoren og for forskning- og høyere utdanning. Hvillke områder står i fare for å bli prioritert bort når midlene blir færre, og hvilke langtidsvirkninger kan dagens prioriteringsvalg få? Hvordan kan vi som klynge jobbe med store samfunnutfordringer, og sikre midler til å realisere prosjekter?

Alrekdagene er åpen for alle, og primært innrettet mot ansatte, studenter og brukere tilknyttet partnerne i Alrek helseklynge.

Programkomiteen for årets Alrekdager er godt i gang. Vi beholder populære konsepter som temadag i kino, frokost- og lunsjsamtaler og forskningsnatt om dagsaktuelt tema. I år som i fjor organiserer vi også arbeidslivstorg for studentene – med relevante speedkurs!

Nytt er at vi tester ut workshop på ulike samfunnsutfordringer med et blikk mot utlysninger av midler. Vi kommer også til å pilotere interessen for korte webinarer til helsepersonell, som de kan se og delta i der de jobber, mens de får en matbit på døren.

Finn programmet på på Alrek helseklynges nettsider her