Hjem
Det medisinske fakultet

Sommerstipend innovasjon

Det medisinske fakultet utlyser inntil fire stipender på max. 50.000 kroner til studenter med praktikantopphold i en bedrift.

Hovedinnhold

Stipendet er knyttet til praksis i bedrift på minimum seks uker (fulltid) i sommermånedene. Studenten skal bidra til bedriftens verdiskapning, og få innsikt i produktutvikling og prosesser relatert til markedsføring/salg. 

Søknadene vil bli vurdert på relevans for innovasjonsopplæring og søkers motivasjon. Direkte relevans for helseinnovasjon vil bli vektlagt. Bedriften og studenten må komme med forslag til mål for praktikantoppholdet, og gi en beskrivelse av forventet arbeidsinnsats.Dersom flere studenter skal søke til samme bedrift, må hver student ha separate, definerte oppgaver og mål knyttet til disse. Studentene skal selv skrive sin søknad. Studenter som tidligere har fått stipend kan søke, men studenter som ikke har fått stipend tidligere vil bli prioritert i tildelingen. 

Søknadene vil bli vurdert på bakgrunn av studentens motivasjon, læringspotensialet i prosjektet og forventet utbytte for studenten. 

Bedrifter tilknyttet innvilgede søknader må påregne å bli kontaktet både i forkant og underveis mht til leveranser, og studenten må i tillegg skrive en rapport som kommenterer grad av måloppnåelse. Rapporten skal kosigneres av kontaktperson i bedrift.

Søknadsfrist for 2024 er 3. april.

Søk her: Sommerstipend - praktikantopphold i bedrift knyttet til helseinnovasjon for studenter ved Det medisinske fakultet (UiB) 2024

Kontaktperson i UiB: Andreas Westermoen - andreas.westermoen@uib.no

Mal for prosjektbeskrivelse