Hjem
Det psykologiske fakultet
Karriereveier ved Det psykologiske fakultet

Hva vil du bli?

Med utdanning fra Det psykologiske fakultet har du mange spennende muligheter i arbeidslivet. Vi har bedt våre tidligere studenter om å fortelle hva de har gjort etter studiene og hvordan utdanningen fra UiB er relevant i arbeidslivet.

Studenter på avslutningsseremoni med diplom og roser i hendene
Foto/ill.:
Thor Brødreskift

Hovedinnhold

Ved Det psykologiske fakultet får du innsikt i forskning knyttet til psykologi, helse, pedagogikk og globale spørsmål. Du studerer mennesket og hvordan vi tenker, kommuniserer, og handler. Du går i dybden på hvordan vi lærer og utvikler kunnskapen vår. Gjennom studiene får du bred kompetanse i hvordan mennesket fungerer i møte med seg selv, andre mennesker og med omverdenen. Dette gir deg mange varierte yrkesmuligheter etter utdanninga. Mange av våre studieprogram har praksis i løpet av studiet og du får tett kopling til arbeidslivet. 

Under finner du et utvalg tidligere studenter fra Det psykologiske fakultet som forteller om studiet sitt, hva de arbeider med nå og hvordan de får brukt utdannelsen i arbeidet sitt.

Vil du ha karriereveiledning?

Sammen karriere tilbyr veiledning og kurs som er gratis for deg som er student. 

Her er det tilbud til deg som er underveis i studiene og til deg som er i ferd med å avslutte en grad. Du kan få veiledning om karrierevalg og - muligheter, og du kan ta kurs i blant annet hvordan skrive en god søknad, hvordan skrive en god CV eller forberedelser til jobbintervjuet. 

Utdanning i Bergen

Sjekk også ut Utdanning i Bergen sin jobbside. Her kan du finne deltidsjobber, internship eller andre jobber som kan kombineres med et aktivt studentliv. Du kan også finne stillinger som passer for deg som er nyutdannet