Hjem
Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Før visningen av ”Engler og demoner” på Bergen Kino neste onsdag får du svaret.
Masterstudenter ved Institutt for informatikk testet hull i valgsystemet, og klarte å avlegge ekstra stemmer ved rektorvalet.
Velkommen til IllustraVis09, en interdisiplinær samling om illustrativ visualisering, 3. og 4. juni 2009.
Institutt for fysikk og teknologi (IFT) er blitt 60 år, og den store begivenheten markeres med et spennende fagseminar førstkommende fredag 15.mai.
Følg tjelden på toppen av Realfagsbygget! Et livekamera med oppdateringer finnes her.
Ved Jubileumskonferansen for Matematisk institutt 8. mai ble en utstilling av plakater fra studentprosjektet om differensialliknigner som lager mønstre presentert. Se utstillingen her.
I forbindelse med matematisk institutts 60-års jubileum, ble det spilt en jubileumsfotballkamp mellom ansatte og studenter torsdag 5. mai ved Møhlenpris fotballbane. Og restultatet overrasket...
Havdypet og organismene som lever der, livets opprinnelse på jorden og muligheten for liv på andre planeter er noen av de nyeste og mest spennende temaene som forskes på i dag. Disse fascinerende spørsmålene kan være en god inngangsport for å formidle forskning og vitenskap til publikum.
Torstein Solhøy og Bjørn Arild Hatteland sier at snegleforskere som saumfarer et jorde i Åsane i Bergen er overrasket. De finner flere feite snegler som har overlevd vinteren.