Hjem
Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Science artikkel av fire Bjerknes og UiB-forskere viser at endringer i havsirkulasjonen i Nordatlanteren kan gi langvarige klimakonsekvenser.
Forskningsrådet gir 70 mill. til ti unge forskere i Norge. En av dem er Bjarte Hannisdal.
Mange spennenede foredrag og aktiviteter ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet. En god anledning til å treffe tidligere medstudenter og lærere og få faglig påfyll!
"Pluragrotta" brukes om den utforskede delen av elva Pluras underjordiske løp i nærheten av Mo i Rana i Nordland.
GEO inviterer hvert år representanter for samarbeidspartnere i industrien til seminar med forskning i sentrum
Årets vinterskole i Algoritmer foregår på Finse mellom 19. og 21. mars 2014.
Henriette Aksnes forsvarer fredag 7. februar sin avhandling for ph.d.-graden med tittelen: N-terminal acetyltransferases NatC and NatF: cellular functions and substrates
- Dersom du tenker på å reise, men ikke er helt sikker, hadde jeg reist. Du har ingenting å tape og man sitter igjen med mange gode opplevelser og minner som varer for livet. Det er bare til å hoppe i det! Dette er rådet fra Anna M. Ellingsæther som har tilbragt et semester ved University of Southampton.
Jérôme Ruzzin i gruppa for Miljøtoksikologi ved Institutt for biologi har fått tildelt midlar frå Noregs Forskingsråd til forsking på den rolla framandstoff, som legemiddel og miljøgifter, har på utviklinga av metabolsk sjukdom.