Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Forskere ved Universitetet i Bergen fikk nye, viktige millioner i støtte da Kreftforeningen delte ut årets forskningsmidler i Bergen.
The 46’th Nordic Seismology Seminar was this fall arranged at Rønne, Bornholm. Partisipants from all the Nordic countries and also from UK, Czech Republic and Estonia attended.
Hva er årsaken til at instituttets masterprogram skårer så høyt på studiebarometeret? Tekna kom på besøk for å finne ut mer.
I dag var det utdeling av Undervisningsprisen 2014/2015. Her kan du lese intervju med vinneren Aurelia E. Lewis.
Aurelia Lewis får Undervisningsprisen 2014/15 av Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet.
En ekspertkomité mener lakselussenteret i Bergen er et fremragende senter med svært solid og bred kompetanse, entusiastiske medarbeidere og høy produksjon.