Hjem
Pandemisenteret - UiB.

Pandemisenteret

Pandemisenteret

Pandemisenteret skal via forskning, undervisning og formidling gi innovativ kunnskap som gjør samfunnet i stand til å takle pandemier best mulig.

Nyhet | Forskning
Pierina Benavente

Pierina er første PhD på Pandemisenteret

Pierina Benavente hadde aldri sett for seg at hun skulle ta en doktorgrad. Nå blir hun Pandemisenterets første PhD-kandidat som skal forske på helse blant internasjonale migranter under Covid 19-pandemien.

Opprop
Vaksiner

Norge må gjøre mer for å sikre rettferdig vaksinetilgang

Norge er gjenåpnet. Men koronapandemien er ikke over. Store deler av verden er fremdeles ubeskyttet. Vaksiner, medisiner og utstyr til bruk i bekjempelsen av pandemien har så langt vært ekstremt skjevfordelt til fordel for de rike landene.

Pandemisenteret Nasjonal studentkonferanse
Studentkonferanse pandemi

Neste pandemi kommer – hva gjør vi da?

Pandemisenteret inviterer til tidenes første nasjonale studentkonferanse onsdag 27. oktober. På programmet står blant annet markering av ett år med Pandemisenter, utspørring mellom skoleelever og forskere og presentasjon av studentoppgaver.

Nyhet
Pandemifrokost

Pandemifrokost - Høstprogram 2021

Halvannet år med pandemi har ført til mye viktig forskning, så hva kan vi lære av hverandre? Pandemisenteret inviterer i høst til en seminarserie der du kan høre om pågående prosjekter, møte gode kolleger og komme med nye og spennende ideer.