Hjem
Institutt for sammenliknende politikk
Praksis

Fire nye praksisbedrifter våren 2019!

Praksis i sammenliknende politikk er et emne i vekst, med flere søkere for hvert semester. Vi er derfor glade for å meddele at vi også har en rekke attraktive nye samarbeidsbedrifter med på laget fra og med våren 2019!

Nye praksisbedrifter
Foto/ill.:
Tysnes kommune, Hordaland fylkeskommune, Røde Kors, Bergen kommune

Hovedinnhold

Sampols praksisemne har hatt et begivenhetsrikt år. Emnet vant både SV-Fakultetets Studiekvalitetspris 2018 og UiBs Ugleprisen for 2018. Nå er emnet også nominert til Kunnskapsdepartementets utdanningskvalitetspris. 

Emnet er også i sterk vekst, med økt antall søkere hvert semester. Fra og med vårsemesteret 2019 er vi derfor glade for å ha med fire nye, spennende samarbeidsaktører. Neste semester kan studenter få 20 studiepoeng gjennom et innblikk i hvordan Røde Kors jobber med humanitære utfordringer i Bergen by, selvstendige og utfordrende oppdrag hos Hordaland fylkeskommunes seksjon for forskning, internasjonalisering og analyse, eller et unikt innblikk i Bergens byutvikling i Bymiljøetaten i Bergen kommune. Studenter kan også får 30 studiepoeng gjennom et praksisopphold i Tysnes kommune, hvor studenten vil delta aktivt i forskjellige politiske og administrative prosesser. 

Les mer om våre nye samarbeidspartnere her; 

Bergen Røde Kors

Bergen kommune - Bymiljøetaten

Hordaland fylkeskommune - Seksjon for forsking, internasjonalisering og analyse 

Tysnes kommune

Husk også informasjonsmøte om praksis i sammenliknende politikk onsdag 10. oktober kl. 14.15! Her får du møte våre samarbeidspartnere og emneansvarlig, og kan slå av en prat med de bedriftene du synes er interessante.