Home
Faculty of Fine Art, Music and Design

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) ved Fakultet for kunst, musikk og design

Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) skal være en attraktiv, stimulerende og trygg arbeidsplass for alle ansatte og studenter. Hensynet til helse, miljø og sikkerhet (HMS) skal være integrert i alt arbeid ved fakultetet. Handlingsplan for HMS 2024 skal bidra til dette.

Main content

Helse, miljø og sikkerhet er viktig for alle
Fakultetets mål er at alle skal bli behandlet med gjensidig respekt, vises omsorg og gis ansvar. Alle medarbeidere skal føle tilhørighet til sin arbeidsplass og være inkludert. Vi skal jobbe for å fremme god stemning, felles forståelse og samarbeid. Vi skal jobbe for en enda sterkere Vi-kultur, motivere til videre prioritering av HMS, og bidra til å styrke samarbeid, samhold og det gode arbeidsmiljøet.

Fakultet for kunst, musikk og design skal ha utdanning, kunstnerisk utviklingsarbeid, og forskning med høyt faglig nivå, og skal jobbe med formidling av forskningsresultater. Et godt lærings- og arbeidsmiljø er en viktig innsatsfaktor for å nå disse målene.

Arbeidsmiljøet ved fakultetet skal være:
• trygt og godt slik at ansatte og studenter kan yte sitt beste
• slik at ansatte og studenter viser hverandre gjensidig respekt
• inkluderende og preget av åpenhet, vennlighet, høflighet og god samarbeidsvilje
• slik at den enkelte gis muligheter for videreutvikling og kompetanseheving

Lenke til HMS- handlingsplan for KMD 2024