Home
Centre for Crisis Psychology

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Global mental helse i Nepal

Studenter fra Internasjonalt semester ved senteret på fire ukers utveksling i Kathmandu

Norske studenter i Nepal
Photo:
Ella Marie Roll Hansen

Main content

Studentene på internasjonalt semester ved Senter for krisepsykologi har ankommet Kathmandu i Nepal og har blitt tatt godt i mot av Dr. Mita Rana og hennes team ved Tribhuvan University Teaching Hospital (TUTH). Studentene fullfører det internasjonale semesteret med å gjøre prosjektoppgaver fra Nepal, sammen med nepalesiske psykologstudenter i Kathmandu og studentene fra Vietnam som nå er tilbake i Hanoi og deltar digitalt.

I Nepal skal studentene besøke både TUTH og Kanti Children Hospital. Oppholdet vil også gi dem anledning å besøke mange spennende organisasjoner som jobber for mental helse og internasjonalt samarbeid. De er også invitert til den norske ambassaden i Kathmandu for å høre mer om relasjonene mellom Norge og Nepal på overordnet nivå. 
 

Utmobiliteten i Det internasjonale semesteret ved Senter for krisepsykolgi er støttet av HK-dir. gjennom NORPART-programmet.