Home
Centre for Pharmacy

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Workshop

Innovasjonsworkshop - Hvordan skaffe den beste farmasiutdanningen for fremtiden?

Forrige uke fikk farmasistudenter ved UiB et tilbud om å delta på en workshop for å lære om innovasjon og bidra til å gjøre farmasistudiet bedre. Dette vakte stor interesse og en rekke studenter fra de ulike klassene møtte spente opp ved Marineholmen Makerspace.

Vurdering studentgruppe prototype
Photo:
Mirey Alfarah

Main content

Forrige uke fikk farmasistudenter ved UiB et tilbud om å delta på en workshop for å lære om innovasjon og bidra til å gjøre farmasistudiet bedre. Dette vakte stor interesse og en rekke studenter fra de ulike klassene møtte spente opp ved Marineholmen Makerspace. Hvilke forventninger ble satt til de? Hva forventet vi av seg selv? Det er ikke så lett å se for seg når oppgaven er å finne på noe nytt, en idé som ikke allerede finnes. Med de hadde de Susan Johnsen, seniorrådgiver fra Forsknings- og innovasjonsavdelingen, til å lede workshopen. Johnsen introduserte studentene for Design Thinking- metodikk, som er en prosess hvor man gjennom fem steg kommer fram med nye løsninger.

Les mer her