Home
The Organisation Development Project

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Om organisasjonsutviklingsprosjektet

Målet for organisasjonsutviklingsprosjektet har vært å utvikle de sentraladministrative tjenestene i tråd med universitetets strategiske mål og kjernevirksomhet.

Main content

Organisasjonsutviklingsprosjektet springer ut av rektoratets valgplattform:

"UiB skal ha en kultur der alle yrkesgrupper og ansatte opplever å ha det samme samfunnsoppdraget og identifiserer seg med universitetets kjernevirksomhet. Det er universitetsledelsens ansvar å sørge for en organisasjon som er tilpasset kjernevirksomhetens behov, og som er innrettet slik at vi når våre mål".

Universitetsstyret vedtok følgende mål for organisasjonsutviklingsprosjektet.

Overordnede mål

  • Å oppnå en formålstjenlig organisering av universitetets administrative tjenester som er tilpasset universitetets strategi og kjernevirksomhet.

  • Å utvikle områder der fakulteter og institutter trenger sterkere støtte fra sentraladministrasjonen for å sikre profesjonelle og framtidsrettede tjenester.

  • Å identifisere hvilken kompetanse som kreves for viktige tjenester på ulike nivå, og utvikle kompetanseprogram og andre personaltiltak som sikrer tjenester av høy kvalitet.

  • Å styrke samspill, arbeidsdeling og informasjonsflyt mellom nivåene for å oppnå kvalitet og effektivitet i tjenestene.