Hjem
UiB Ferd karrieresenter for yngre forskere
UiB Ferd

Faglige og sosiale Nettverk

UiB ønsker å ivareta yngre forskere sin velferd på en god måte. I tillegg til UiB Ferd karrieresenter finnes det flere tilbud som kan være relevant for deg.

Hovedinnhold

Karrierekapasitet og karrierebygging handler ofte om nettverk. Slike nettverk er nyttige, både for faglig fellesskap, men også for å knytte sosiale og tverrfaglige kontakter.

UiBDoc er en uavhengig interesseorganisasjon for alle PhD, Postdoktorer og andre midlertidig (vitenskaplig) ansatt ved UiB.
Webpage  Facebook page  Facebook group for PhDs and postdocs at UiB

OFF - Organisasjonen ferske forskarar er ein brei, medlemsbasert organisasjon som har til føremål å representere og fremje interessene til forskarar i ei tidlig karrierefase. 
Nettside 
 

Mangler det et nettverk eller forening du mener bør inn i listen? Send oss en epost: ferd@uib.no

 

Alumni

UiB har et Alumni nettverk, men det er for alle typer post-graduate. Det å holde kontakten med universitetet kan være viktig for karrierebygging. Er du nygjerrig på en karriere i andre sektorer, så kan du finne gode alumnier gjennom UiB Alumni. Her er noen yngre forskere fra Alumni nettverket

Oppsøk UiB på LinkedIn. Dette er et av verdens største faglige nettverk, og kan brukes til å følge andres karriere, utforske jobbmuligheter og sammenligne karriereveier. Det å ha sin egen forsker-LinkedInprofil anses som viktig for å utvikle din forskerprofil. Det er også andre faglige nettverk, som feks Researchgate som har karrierefremmende hensikt.

Fagforeninger

Andre velferdstilbud