Det humanistiske fakultet

Slutte som student ved HF?

Til deg som vurderer å slutte som student ved HF-fakultetet.

HF-biblioteket fra siden med benkene, gående mann
Veien blir til mens du går. Søk råd om du trenger det.
Foto/ill.:
Emil W. Breistein

Er du i tvil om du skal slutte? Trenger du å diskutere alternativ og valgmuligheter for framtiden?

Ta kontakt!

• Du kan kontakte studieveileder for å diskutere gjennom de ulike valgmulighetene. Stikk innom Infosenteret ved HF for å avtale en veiledningstime, eller ring oss på telefon 55 58 93 70.

• Du kan også kontakte Sammen Råd og Karriere dersom du er i tvil om HF-studier er riktig for deg. Der kan du blant annet diskutere alternative veivalg, jobb i forhold til personlighet, motivasjon og mål. Sammen Råd og Karriere tilbyr både individuell veiledning og kurs.

• Dersom du har sykdom, psykososiale problemer, økonomiske eller praktiske problemer som gjør studiene vanskelig å gjennomføre, kan du få hjelp og rådgivning hos Sammen - Studentsamskipnaden i Bergen for å diskutere din situasjon.

Dersom du skal slutte helt

Fyll ut nettskjema under for å melde fra når dersom du velger å avslutte studiet ditt:

Merk at du må søke Samordna opptak dersom du ønsker å starte på nytt igjen ved en senere anledning.

E-post og brukerkonto

Du beholder e-postadressen din og brukerkontoen din i ca. to semester etter at du har sluttet å registrere deg som student.