Hjem

Institutt for global helse og samfunnsmedisin

Hovedinnhold

Nyhet
Kalender med tegnestift på dato,  illustrasjon fra Colourbox

Veiledningstjeneste for medisinsk statistikk - vår 2022

Veiledningstjenesten ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin er en del av Kjernefasilitet for biostatistikk og dataanalyse ved Det medisinske fakultet og er primært rettet mot forskere som er ansatt ved fakultetet. Forskere kan henvende seg til veiledningstjenesten for å diskutere design...

Nyhet
kvinne sitter i sengen med ansiktet i hånda

Pandemien gjorde søvnen vår dårligere

En ny internasjonal studie viser at pandemien har fått mange av oss til å sove dårligere. Mest søvnpåvirket ble de som var i karantene eller isolasjon, eller hadde økonomiske bekymringer.

Nyhet
Flyer konferanse

Rettferdige helseprioriteringer - er det mulig?

Pandemi, universell helsehjelp og dyre intervensjoner. Den internasjonale prioriteringskonferansen arrangeres for 13. gang i Bergen 28-30. april 2022

Student i 2022
bilde av vinter på museplass

2022: Semesteret starter med åpen campus

Fra og med 3. januar vil UiB-studenter ha tiltang til lesesaler, bibliotek, øvingsrom, atelier, verksteder, laboratorium og andre fellesarealer. Hovedandelen av undervisningen vil være digital i starten av semesteret.

Nyhet
Pandemifrokost

Pandemifrokost - Vårprogram 2022

Pandemien er fortsatt med oss, og våre forskere jobber med mange spennende tematikker på tvers av fagfelt. Gjennom våren fortsetter vi med Pandemifrokost der du kan høre om pågående prosjekter, møte gode kolleger og komme med dine tanker og ideer.