Hjem
Polyfon kunnskapsklynge for musikkterapi
Kick-off kvelden før POLYFON-konferansen

Konferansekonsert

I forbindelse med årets Polyfon-konferanse inviteres det til musikalsk kick-off kvelden før konferansedagen! Konserten arrangeres av foreningen Gjenklang, og det blir også bidrag fra Rockovery Oslo. Velkommen til konsert mandag 7. november kl. 19.00 på Stereo.

Konsert Gjenklang
Gjenklang konsert
Foto/ill.:
Øystein Lydvo

Hovedinnhold

Årets Polyfon-konferanse går av stabelen tirsdag 8. november på Høgskulen på Vestlandet, Campus Kronstad. 

Kvelden før konferansedagen inviteres det til musikalsk kick-off på utestedet Stereo i Bergen. Konserten arrangeres av foreningen Gjenklang, og det blir også bidrag fra Rockovery Oslo.
 

Gjenklang er en ideell organisasjon som jobber for brukermedvirkning, sosial deltakelse, nettverksbygging og bruk av musikk som hverdagsressurs. Formålet er å skape kulturtilbud med trygge rammer for artister og andre med tilknytning til musikkterapi. Du kan lese mer om Gjenklang her.

Rockovery er Norsk Forening for Musikkterapi sin markering av Verdensdagen for psykisk helse. Målsettingen er å gi brukere av musikkterapi en mulighet til å spille på en profesjonell scene og å skape positiv oppmerksomhet rundt hvordan musikk kan fremme psykisk helse. Du kan lese mer om Rockovery her.


Velkommen til konsert mandag 7. november kl. 19.00 på Stereo!