Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Nyhetsarkiv for Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Hvordan fremme god bruk av publiserings-og siteringsanalyser og hindre at slike analyser får negative effekter på forskning og forskningsmiljø? GFI inviterer til foredrag og paneldebatt fredag 13. mai kl 13:15-15:00
Havråtunet er et av landets mest spesielle gardstun, både botanisk, historisk og i verneperspektiv. Kurset fokuserer på forvaltning, flora og fauna i dette rike naturmiljøet. Kurset er gratis, og går over en hel dag 7.juni 2011.
Vi er svært glade for de gode søkertallene til våre realfagsstudier!
Granskingsutvalget for redelighet i forskning konkluderer i en kjennelse med at Siri Vike, Stian Nylund og Are Nylund ved Institutt for biologi, Universitetet i Bergen, ikke har opptrådt uredelig.
Det er UIB-Bjerknessenteret som organiserer dette seminaret for å bringe sammen klima-interesserte fagmiljøer ved alle UiBs fakulteter.
Naturfag for lærere, skoleåret 2012-2013 Kurset følger Kunnskapsløftet, med tema fra planens hovedområder. Utdanningen går over et år, og gir 15 studiepoeng.
Ved NTNUs åpne programmeringskonkurranse i helgen ble et lag fra UiB beste norske studentlag.