Hjem
Click

Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Fremtidens mediefolk utdannes i Bergen

Høsten 2017 starter Universitetet i Bergen seks nye medieutdanninger i Media City Bergen – i hjertet av Bergen by. Her samles mediebedrifter, teknologiselskaper, forsknings- og innovasjonsmiljøer.

Vi tilbyr seks fremtidsrettede utdanninger innen medieproduksjon og -teknologi. Utdanningene er knyttet til sterke forskningsmiljø og til mediebransjen, er praksisnære med høy arbeidslivsrelevans samt at de blir en integrert  del av et innovasjons- og gründermiljø. Våre studenter vil ha kompetansen som kreves for å forstå og beherske fremtidens mediebransje.

Nyhet

Nils Klim-prisen til UiB-professor Katrine Løken

Professor Katrine V. Løken ved Institutt for økonomi får Nils Klim-prisen 2017 for fremragende forskning.

Nyheter

Annelin Eriksen og Knut Rio mottar pris for sin forskning i Stillehavet

- Dette betyr utrolig mye. Det er kjekt å bli anerkjent for det arbeidet en har gjort, sier prisvinner Annelin Eriksen.

Media City Bergen

UiB med på verdensledende medieinnovasjon

Med støtte fra Forskningsrådet skal grafikkselskapet Vizrt og Universitetet i Bergen samarbeide om å lage et verdensledende verktøy for online videoredigering.

Valg 2017

Kunngjøring av valg - Dekanat

Det skal velges nytt dekanat for perioden 1.8.2017 til 31.7.2021. Dekan og prodekan skal velges sammen. Fakultetsstyret har vedtatt at dekan og prodekan skal velges blant samtlige fast tilsatte i undervisnings- og forskerstilling og at valget skal holdes som flertallsvalg.

NYHET | UNIVERSITETSRANGERINGER

Antropologifaget befester stillingen

For andre år på rad rangeres sosialantropologi-faget ved Universitetet i Bergen på topp 100 i den prestisjefylte QS by Subject-rangeringen.