Hjem
Click

Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Velkommen til Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Det samfunnsvitenskapelige fakultet tilbyr forskningsbasert utdanning og driver variert og aktuell forskning. Samfunnsvitenskapene gir oss innsikt i og forståelse om hva samfunn og sosiale relasjoner er, og gir oss kunnskap til å løse samfunnets utfordringer. 

 

Formidling

Forskningsformidling gjennom podcast

Lars Erik Berntzen er tidligere ansatt ved Institutt for sammenliknende politikk og for tiden stipendiat ved Det europeiske universitetsinstituttet i Firenze. Sammen med Jonas Bergan Dræge lager han podcasten Politikk og Røvere.

Bli med på den store kunnskapsfesten!

Alumnusdagen 2016

Programmet for årets alumnusdag er klart! Lørdag 10. september inviterer vi deg til Universitetsaulaen i Bergen for en kunnskapsfest med musikk, standup og massevis av gjensynsglede. Det er gratis adgang for UiB-alumner med venner og familie.

Fantastiske formidlere

Michael Alvarez blant Norges beste forelesere

Førsteamanuensis ved Institutt for sammenliknende politikk, Michael Alvarez, er blant tre finalister fra Universitetet i Bergen i Morgenbladets kåring av fantastiske formidlere.

UTDANNING | Media

UiB-film til Cannes

Kortfilmen ”Her er Ella” er valt ut til kortfilm-programmet i verdas mest prestisjefylte filmfestival.

Bachelor- og masterseremoni ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Bachelor- og masterseremonien ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet er en høytidelig markering hvor instituttene feirer alle de som har fullført en bachelor- eller mastergrad i løpet av studieåret.