Hjem
Click

Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Fremtidens mediefolk utdannes i Bergen

Høsten 2017 starter Universitetet i Bergen seks nye medieutdanninger i Media City Bergen – i hjertet av Bergen by. Her samles mediebedrifter, teknologiselskaper, forsknings- og innovasjonsmiljøer.

Vi tilbyr seks fremtidsrettede utdanninger innen medieproduksjon og -teknologi. Utdanningene er knyttet til sterke forskningsmiljø og til mediebransjen, er praksisnære med høy arbeidslivsrelevans samt at de blir en integrert  del av et innovasjons- og gründermiljø. Våre studenter vil ha kompetansen som kreves for å forstå og beherske fremtidens mediebransje.

Media City Bergen

UiB med på verdensledende medieinnovasjon

Med støtte fra Forskningsrådet skal grafikkselskapet Vizrt og Universitetet i Bergen samarbeide om å lage et verdensledende verktøy for online videoredigering.

Nyheter

Eksperimenterer med samfunnsøkonomi

Elevar frå Sandsli vidaregåande skule fekk eit allsidig innblikk i samfunnsøkonomien med hjelp av eksperiment og fleip eller fakta.

Åpen dag 8. mars 2017

Møt Marikken og Max

Er du nysgjerrig på geografistudiet? Når UiB inviterer elever til Åpen dag 8. mars, står Marikken Wullf Wathne og Max Koller klare til å gi smakebiter på hva vi er opptatt av på Institutt for geografi.

UTDANNING | MEDIA

Slik overtok mobiltelefonen media – og undervisningen

Mobiltelefonen er blitt journalistens viktigste arbeidsverktøy. Ved Universitetet i Bergen er nye teknologier integrert i de profesjonsorienterte studiene.

Valg 2017

Valg våren 2017

Våren 2017 skal det velges rektor, prorektor og nye medlemmer til universitetsstyret for perioden 01.08.2017 - 31.07.2021.