Home
The Museum's Administration

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Takk for innsatsen så langt!

Gruppeintervjuer
Photo:
Digitale gruppeintervju, Colourbox

Main content

Nå som alle gruppeintervjuene er ferdig vil vi starte med å takke alle som har deltatt med en sporty, digital innstilling. Vi har hatt mange interessante, nyttige, ærlige og gode samtaler med dere.

Om kort tid vil dere alle motta en e-post med en invitasjon til å komme med skriftlige innspill dersom dere opplever å ikke ha fått sagt det dere ønsket i intervjuet, eller ønsker å komme med supplerende/utdypende kommentarer etc.

Når kartleggingsmaterialet er sammenstilt og bearbeidet går vi over i analysefasen. Det innebærer i første omgang at prosjektgruppen over sommeren vil invitere ansatte og ledere til en analyseworkshop der funn fra kartleggingen vil bli presentert. Sammen vil vi diskutere hva vi finner i dette grunnlaget som er relevant for framtidig utforming av UM.

Analyseworkshopen vil bli holdt i uke 35 – endelig dato/tidspunkt for dette vil bli avklart før sommeren og deretter informert om.