Hjem
Click

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Nye siv.ing-programmer

Disse studieprogrammene gir sivilingeniør-kompetanse:

Bli en vinner på arbeidsmarkedet som framtidens sivilingeniør

StudievalgGode råd fra tidligere studenter

Søknadsfrist: 15. april

Nyheter

Flere vil til UiB

Aldri før har så mange ønsket å studere ved Universitetet i Bergen. De nye mediefagene er blant de mest populære sammen med nyopprettede sivilingeniørprogrammer. Også det nye lektorstudiet i historie og profesjonsstudiene gjør det godt blant årets søkere.

Mentorlunsj

Fra master til relevant jobb!

Er du student eller på jobbjakt? Bli med på mentorlunsj og få karrieretips fra Grete Birkenes fra HR-avdelingen på UiB.

Dette lurer våre fremtidige studenter på

Kan man ta sivilingeniørutdanning på deltid? Hva med krav til matematikk hvis man vil ta praktisk pedagogisk utdanning? Hvordan er mulighetene for å få jobb etter endt utdanning? Dette er noen av spørsmålene vi har fått fra våre potensielle søkere i det siste.

Nyheter

– Viktig å rekruttere dei unge

Olje- og energiminister Terje Søviknes vitja Universitetet i Bergen og fekk presentert forsking på energi og klimaløysningar. Ministeren er oppteken av å rekruttere dei unge til feltet.

Nyheter

Superstipend til John Birks

Professor emeritus John Birks skal leia prosjektet HOPE, som skal finne ut kva påverknad forhistoriske menneske kan ha hatt på jorda. Prosjektet vert gjort mogeleg ved hjelp av det prestisjefylte ERC Advanced Grant frå EU.

Horisonter

Horisonter er en felles forelesningsserie for ansatte og studenter ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet, og alle andre interesserte. Serien belyser store vitenskapelige spørsmål og utfordringer.