Hjem

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Dekan Helge K. Dahles blogg:

Vi står foran store endringer

"Selv om universitetet og fakultetet er forutsigbare institusjoner, og de fleste av oss i liten grad vil merke hurtige endringer, vil nok høstens valg, nye studieprogram, endringer i ledelse og styre, få innflytelse på fakultetets kurs i årene framover."

PÅ VEG 2017

PÅ VEG: Kva er målet med studiet ditt?

I veke 42 er det igjen klart for informasjonsveka PÅ VEG. Her vil du få mykje nyttig informasjon om karrieremoglegheiter, utveksling og masterprogram.

Nyheter

Polarbyen Bergen

Ei ny evaluering av norsk polarforsking viser at Universitetet i Bergen og Bjerknessenteret er heilt i toppen i Noreg.

Vitenskaps-symposium for Geofysisk institutt

Geofysisk institutt fyller hundre år i 2017, og markerer jubileet med et vitenskapelig symposium om klima, energi og geofysikk. Forskere, studenter og alle andre interesserte er velkomne til Universitetsaulaen  2. og 3. oktober.

Nyheter

Nytt karriereprogram gir drahjelp til unge forskarar

- Om ein vil bygge ei forskerkarriere, er det ikkje nok å vere fagleg dyktig eller ha eit stort talent, seier prorektor ved UiB Margareth Hagen.

Fakultetsstyret

Slik vil Jannicke lede det nye MatNat-styret

Det nye styret ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet blir historisk. Jannicke Hilland, konsernleder i BKK AS, blir den første eksterne styrelederen noensinne.

Studerer du hos oss? Her finner du alt om: Eksamen | Vitnemål | PÅ VEG | Studentkalender 

Horisonter

Horisonter er en felles forelesningsserie for ansatte og studenter ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet, og alle andre interesserte. Serien belyser store vitenskapelige spørsmål og utfordringer.

Ledige stillinger

Det er ingen ledige stillinger ved denne enheten for øyeblikket.