Home
Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Karriere: medisinsk teknologi - sivilingeniør

Hvilke jobber får du med sivilingeniørgrad i medisinsk teknologi?

Fremtidige helsetjenester blir utviklet i samspill mellom medisin og ny teknologi. Som sivilingeniør i medisinsk teknologi er du med på å møte utfordringene med utviklingen av helsesektoren.

Main content

Ny teknologi gir store muligheter for utvikling i helsesektoren, men det finnes også utfordringer knyttet til dette. En medisinsk teknolog er med på å bruke sin kompetanse til å møte disse utfordringene.

Både i helsesektoren og i farmasøytisk industri er det økende behov for teknologer med kompetanse innen skjæringspunktet mellom teknisk utstyr og behandlingsmetoder. I fremtiden vil vi utvikle helsetjenester i samspill mellom medisin og teknologi for å kunne avdekke risiko, forstadium av sykdom og persontilpasse behandling. Vi trenger realfagskompetansen til å løse disse utfordringene.

Studer medisinsk teknologi

Produsent:
UiB
 

Ingen av studentene i videoen over har enda fullført studiet, men flere har allerede relevant jobb. Dersom man er kvalifisert til en tittel som sivilingeniør i medisinsk teknologi vil det finnes store muligheter for jobb innen sykehussektoren, farmasøytisk industri og annen teknologisk industri.

Bli sivilingeniør i medisinsk teknologi

Produsent:
UiB

Studiet sivilingeniør i medisinsk teknologi er et nytt studie opprettet i 2017. Ingen av studentene har enda fullført studiet, men flere har allerede relevant jobb.