Home
Centre for International Health

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Miniseminar om FNs Bærekraftsmål

Senter for internasjonal helse, UiB, inviterer til åpent seminar for alle interesserte i forbindelse med at FN vedtar de nye bærekraftsmålene.

Main content

Den 25. september vedtar FNs generalforsamling de nye bærekraftsmålene i New York. Samme dag lanserer Fafo (i Oslo) en rapport om betydningen av de nye bærekraftsmålene i Norge og inviterer representanter for den norske regjeringen og FN-organisasjoner til å diskutere rapporten og gjennomføringen av målene fram til 2030. 

Lanseringen som arrangeres av FN-sambandet, Den norske UNESCO-kommisjonen, UNDP og UNICEF Norge er en del av The Social Good Summit som er en global konferanse som arrangeres årlig av UNDP over hele verden.

Hendelsen i Oslo “streames”, og vi setter opp en videooverføring som vises i Egget 08.30-09.45. Vi vil deretter få kommentarer fra et panel av spesielt inviterte her i Bergen:
- Halvor Sommerfelt (CISMAC) 
- Gunnar Kvåle (SIH)
- Ottar Mæstad (CMI)
- Tor Halvorsen (UIB Global)
- Andrea Melberg (medisinstudent, UiB)
- Kai Grieg (FN-sambandet)
- Ola Jøsendal (Haukeland Universitetssykehus) 
- Vigdis Vandvik (Inst. for biologi, UiB)


Velkommen!