Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Victor Kaptelinin har publisert et kapittel om Aktivitetsteori i Encyclopedia of interaction design
1. mars rundet professor i medievitenskap Jostein Gripsrud seksti år. I den anledning ble et Festskrift utgitt.
En blogg om anonymitet og regulering av nettdebatt. Prosjektets overordnete spørsmål er om innføring av krav om identifisering fører til bedre kvalitet i avisenes nettdebatter.
Professor Andreas Lothe Opdahl har publisert to journalpaper i anerkjente vitenskapelige tidsskrift.
Et drøyt halvår etter I Zaprudered: The Kennedy Assassination Film in Visual Culture kom ut henter den nå heder i USA.
Professor emerita Barbara Gentikow er en av redaktørene av en ny bok som fyller kunnskapshull og bygger bro mellom motsetningene i dagens skoledebatt.