Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Retorikkstipendiatene Svensson og Vatnøy kommenterer statsrådenes første hundre dager
Dataspillutviklere presenterer vanligvis informasjon til spilleren på to måter. Spillet kan presentere informasjonen slik at den virker som en integrert del av spillets fantasiunivers, naturalistisk, eller det kan gi spilleren informasjon ved hjelp av «overlays», symboler og menyer.
Blir samfunnsdebatten bedre av retorikkekspertenes terningkast?
Norsk politisk kommunikasjon – rammer, produksjon og resepsjon: Hvordan skapes, mottas og oppfattes politisk reklame i Norge?
Christian Raspotnig, disputerer for PhD-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen:
 ”Requirements for safe and secure information systems”

Det er lett å bli motløs på personvernets vegne i kjølvannet av Snowden-avsløringene. Men det er håp i hengende snøre.
Kongen var konge - Erna litt for safe. Les retorikkgruppens kommentarer til nyttårstalene her!