Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Public announcement logic with distributed knowledge: expressivity, completeness and complexity.
Professor Victor Kaptelinin har publisert en artikkel i The Encyclopedia of Human-Computer Interaction.
Fritt Ord gir millionstøtte til et stort bokprosjekt med utspring fra UiB.
EU-domstolen har talt, og konklusjonen er knusende: Direktivet om datalagring er ugyldig - og det har aldri vært gyldig.
TV-serier er den nye filmen, heter det. Eller til og med den nye romanen? Denne boken tar utgangspunkt i TV-serienes nye status og enorme suksess og viser hvordan og hvorfor denne utviklingen har funnet sted.
This paper presents the Norwegian results of a baseline study of teacher practices with ICT.
Elevene sier de lærer mer når dataspill blir brukt i undervisningen. I et nytt prosjekt skal forskere fra Universitetet i Bergen studere pedagogikken bak.