Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nettsjef i NRK, Frank Gander, sier NRK i 2009 iverksatte en strategisk endring hvor målet var å bli en bedre allmennkringkaster på nett.
Vi visste at nåløyet var trangt, og er skuffet over at vi ikke nådde opp med søknaden vår. Samtidig mener vi at arbeidet med en så omfattende søknad som en SFI er har gitt oss en god plattform for videre samarbeid med medie- og medieteknologibransjen, sier instituttleder Leif Ove Larsen.
UiB og TV2s første samarbeidsavtale i Bergen Media City er om et felles studio. TV2 vil også gi stipender til studenter ved UiBs medieutdanning.
The Media Welfare State: Nordic Media in the Digital Era handler om digitaliseringen av mediesektoren i de nordiske landene.
Kritiske røyster og uavhengige medium finst i den russiske offentlegheita, men kontroll, søksmål og trugslar gjev dei stadig vanskelegare kår.
Pressedekningen av en festival om samtidskunst bør handle om mer enn besøkstall og folkelig appell, skriver Jens E. Kjeldsen og Siri Breistein i Bergens Tidende.
Les hva Jens Kjeldsen forteller Dagens Næringsliv om personangrepets retorikk her
Les hva Jens Kjeldsen sier om Stoltenbergs første tale som NATOs generalsekretær her!