Universitetsbiblioteket

Nyhetsarkiv for Universitetsbiblioteket

Stor festivitas da Universitetsbibliotekets nyrenoverte lokaler åpnet på det nye læringssenteret på Det medisinsk-odontologiske fakultet.
Den 16. februar lanserer Universitetsbiblioteket og Universitetsmuseet i Bergen i fellesskap en nettutstilling om Catharine Hermine Kølle, og en vindusutstilling i Nygårdsgaten 5. Lanseringen vil bli markert torsdag 16. februar kl 15:00 på Manuskript- og librarsamlingen i HF-bygget, Sydnesplassen 7.
Do you like to follow the news in other languages? Or from other parts of the world? The library provides instant access to today's newspapers from around the world in full-color, full-page format.
I anledning av 100-års-jubileet for det første samiske landsmøtet viser vi motiver fra samisk kultur og historie