Institutt for klinisk odontologi

Nyhetsarkiv for Institutt for klinisk odontologi

Elisabeth Schilbred Eriksen disputerte fredag 9.november med avhandlingen “Intraoral vertical ramus osteotomy. Objective and subjective treatment outcomes”.
Bergens forskningsstiftelse, Forskningsrådet og UiB støtter beinbyggingsprosjekt med 16,7 millioner kroner.
I høst har det blitt ansatt to nye forskningsrådgivere ved fakultetet. Det betyr at hele fire forskningsrådgivere er på plass for å hjelpe forskere i kampen om eksterne midler.
Pris til forskerlinjestudent fra Institutt for klinisk odontologi
For tredje år på rad arrangerte Det medisinske fakultet karrieredag for sine PhD-studenter. NTNU kom på besøk fra Trondheim for å lære.
Siri Flagestad Kvalheim forsker på hva som kan hjelpe mot munntørrhet ved livets slutt. Onsdag 26. september presenterte hun forskningen sin på Forsker Grand Prix og kom på 3. plass.
Faglige anbefalinger for smittevern i klinisk odontologisk praksis
Siri Flagestad Kvalheim forsker på kva som kan hjelpe mot munntørrhet ved livets slutt. Onsdag deltar hun på Forsker Grand Prix.
Members of the Tissue Engineering group participated in the 5th TERMIS World Conference 2018 held in Kyoto, Japan.
Mandag ønsket vi om lag 330 nye studenter velkommen. Les studieveiledernes beste råd til de nye studentene!
Forskning innen stamceller og beinbygging får oppmerksomhet i media.
Fra venstre: Mahkameh Nicole Aria, Dan Grigorescu, Bahar Dehghan Manshadi og Afif Tabbara.
Ph.d-kandidat Samih Ahmed ved Institutt for klinisk odontologi, Universitetet i Bergen vant Hatton Award
«Kort sagt – vil du opne brystkassa med sag og la kirurgane skjære seg fram, eller vil du ta ei sprøyte stamceller når hjartet blir gammalt og sjukt?»
Fra venstre: førsteamanuensis Anders Verket, UiO; overtannlege Dagmar F. Bunæs PhD, UiB; de nye spesialistene Kathrin Beyer og Terje Sæthre, førsteamanuensis Athanasia Bletsa, UiB; og professor Knut N. Leknes, UiB
De nye tannlegene er, fra venstre: Nada Paunovic, Kim T. Nguyen, Zahira J. V. Oyola, Nazanin Mousavi, Mohamad H. Alhousain og Maryam Sabernezhad.
Skanska er valgt som entreprenør for nybygget på Årstad
Ahmad Rashad disputerte mandag 18.juni med avhandlingen “Wood-Based Nanocellulose Hydrogels for Tissue Engineering Applications”.