Institutt for klinisk odontologi

Nyhetsarkiv for Institutt for klinisk odontologi

Ahmad Rashad disputerte mandag 18.juni med avhandlingen “Wood-Based Nanocellulose Hydrogels for Tissue Engineering Applications”.
Verdens helseorganisasjon (WHO) har etablert 5.mai som Verdens håndhygienedag
Sunita Sharma disputerte torsdag 12.april med avhandlingen "Adenoviral Mediated Gene Delivery in Mesenchymal Stem Cells for Bone Tissue Engineering".
Tannlege Kjersti Gjerde forsker på et behandlingsalternativ ved søvnapné.
Professor Kamal Mustafa ved Institutt for klinisk odontologi har fått over 50 millioner kroner fra EU for bygge kjevebein fra stamceller. Dette kan føre til en ny og raskere behandlingsform.
Det skal avholdes valg i gruppe B til instituttrådet for perioden 01.08.2018 – 31.07.2019. Gruppe B er midlertidig tilsatte i undervisnings- og forskerstillinger. Det skal velges 1 medlem og 3 varamedlemmer.
Tannlege- og tannpleiestudenter fra Institutt for klinisk odontologi dro til Moldova for å undersøke tannhelsen i landet. Dette er et ledd i å utvikle tannlegeundervisningen i en del østeuropeiske land.
Opplev en virtuell omvisning i nybygget som skal huse den nye helseklyngen i Bergen.
3 av 10 tildelinger fra Forskningsrådet til forskning på diagnostikk, behandling og rehabilitering går til Det medisinske fakultet.
Heidi Annette Espedal blir tilsatt som ny fakultetsdirektør fra og med 1. januar 2018. Bli bedre kjent med henne!
Heidi Anette Espedal er tilsatt som fakultetsdirektør for Det medisinske fakultet. Hun tiltrer 1. januar 2018
- Dette har vært en av de viktigste konferansene Universitetet i Bergen har deltatt på i år, sier rektor Dag Rune Olsen.
Den prestisjetunge Nordic Hatton Award 2017 ble tildelt stipendiaten Siddharth Shanbhag fra Institutt for klinisk odontologi.
Man trenger ikke bli lege selv om man tar medisinutdanning, sier Øyvind Enger i investeringsfondet Sarsia Seed. Han var tilstede på årets karrieredag for PhD-kandidater ved Det medisinske fakultet.
28. september startet rivingen av det gamle odontologibygget på Årstadvollen. Et nybygg skal nå reises i Årstadveien 17 for den nye helseklyngen i Bergen.
Artikkel i Tannlegeforeningens Tidende om masterstudenter fra Institutt for klinisk odontologi.