Hjem

Det psykologiske fakultet

Tre studenter på lesetorg

Psykisk helse, læring og utvikling angår alle.

Vil du bli psykolog, logoped, spesialpedagog? Jobbe med personal- eller utviklingsspørsmål? Det psykologiske fakultet har utdanning og forskning med stor betydning for god helse, og har studieprogrammer innen flere fagfelt. Vår utdanning gir kompetanse for morgendagens samfunn, og våre studenter får innsikt i forskning knyttet til psykologi, helse, pedagogikk og globale spørsmål.

Koronaviruset
Rebecca Cox

19,5 millioner til koronaforskning ved UiB

Fire fagmiljøer ved UiB får hasteutlyste midler til forskning på spørsmål som er relevante for å håndtere koronavirusutbruddet.

Forskning
Studenter utvisket

Kronprinsessen #bryr seg

I et intervju med NRK gir kronprinsessen full støtte til BRY.DEG 2020, en stor nasjonal undersøkelse om psykisk helse. Hun oppfordrer alle over 18 år til å svare på undersøkelsen.

Søkertall 2020
Studenter, Det psykologiske fakultet

Flere vil til Det psykologiske fakultet

Det psykologiske fakultet øker sine søkertall fra Samordna opptak, og særlig går pedagogikk frem. Masterprogrammene ved fakultetet har i tillegg fem programmer i topp-10-listen ved UiB.

Koronavirus
Hjemmkontor, illustrasjon

Viruset som forandrer hverdagen

Mange mennesker har lenge kjent på at korona-pandemien er noe helt ukjent, noe vi ikke får kontroll på. Og nå kommer den hjem til oss.

Logo for Det psykologiske fakultets 40-årsjubileum

Det psykologiske fakultetet er 40 år!

Vi feirer at fakultet er 40 år i 2020, og markerer jubileet med flere arrangementer i løpet av året. 

Se hva som skjer i jubileumsåret.