Hjem

Det psykologiske fakultet

Hovedinnhold

Kvinnelige studenter psykologisk fakultet

Det psykologiske fakultet har utdanning og forskning med stor betydning for god helse. Vår utdanning gir kompetanse for morgendagens samfunn, og våre studenter får innsikt i forskning knyttet til psykologi, helse, pedagogikk og globale spørsmål. Fakultetet er også samarbeidspartner i Alrek Helseklynge og UiBs pandemisenter.


Studietilbud      Studiehverdag     Forskerutdanning     Klinikken     Forskningsstøtte     Etter- og videreutdanning    UiBtreet

News
Æresdoktor Jeanne C. Watson

Jeanne C. Watson er utnevnt til æresdoktor ved Universitetet i Bergen

Professor Jeanne C. Watson, Toronto Universitet, er en internasjonalt ledende forsker på emosjonsfokusert terapi og endringsprosesser i psykoterapi.

Nyhet
Gutt på Vestbredden, NTB

Selvhjelpsmetode til traumatiserte barn på Vestbredden

– Historiene helse- og skolepersonell forteller om barns lidelser i Gaza og på Vestbredden er hjerteskjærende og rystende, sier psykologspesialist Unni Heltne.

Nyhet|kvinnehelse
Søvnløs kvinne

Flere kvinner enn menn sover dårlig

– Vi ser en helt tydelig kjønnsforskjell når det gjelder søvn, og det er rart at kvinners søvn ikke har vært mer spesifikt forsket på, sier søvnforsker Elisabeth Flo-Groeneboom.

Nyhet|Utdanning
Studentliv på psykfak

Ferske psykologistudenter får sterkere tilhørighet med nytt prosjekt

- Det er godt kjent at det er viktig for studentene med tett oppfølging for at de skal lykkes i høyere utdanning. Derfor startet vi 1.årsstudent-prosjektet, sier Yael Harlap, visedekan for utdanning, Det psykologske fakultet.

Tilbud for deg som ny student ved Universitet i Bergen
Mentor ved psykologisk fakultet

50 gode tips fra mentorordningen

Studenthverdagen er spennende, men ukjent for de fleste nye studenter. Våre mentorer har nå samlet sine beste 50 tips slik at du skal få en bedre forståelse av hvordan du best lykkes som student ved Universitetet i Bergen.