Hjem

Det psykologiske fakultet

Hovedinnhold

Kvinnelige studenter psykologisk fakultet

Det psykologiske fakultet har utdanning og forskning med stor betydning for god helse. Vår utdanning gir kompetanse for morgendagens samfunn, og våre studenter får innsikt i forskning knyttet til psykologi, helse, pedagogikk og globale spørsmål. Fakultetet er også samarbeidspartner i Alrek Helseklynge og UiBs pandemisenter.
Studietilbud      Studiehverdag     Forskerutdanning     Klinikken      Forskningsstøtte      Etter- og videreutdanning

Ny forskning
Biologistudenter, BioCeed

Mobilteknologien som gjør gresset grønnere for studentene

En spesialdesignet mobilapp øker motivasjon og læring viser nye studier. – Jeg er interessert i å forstå mer av hvilken rolle teknologien har for å øke motivasjon og læring hos studenter, sier UiB-forsker Lucas M. Jeno.

Æresdoktorforelesning ved Elena Plante
Bilde av Elena Plante
jun 03

The Theory and Practice of Learning by Accident

Den amerikanske professoren Elena Plante blir utnevnt til æresdoktor ved Universitetet i Bergen 2. juni. I forbindelse med hennes utnevnelse som æresdoktor inviterer vi til gjesteforelesning den 3. juni.

One Ocean Expedition
Bilde av studenter og underviser på Lehmkuhl

Er med for å redde havet

Kiri Elida Paulsen Brevik og Simon Hole skal lære om bærekraft og hvor viktig havet er for framtiden. Jarle Eid er en av underviserne. De neste ukene skal de seile over Stillehavet med Statsraad Lehmkuhl.

Tilbud for deg som ny student ved Universitet i Bergen
Mentor ved psykologisk fakultet

50 gode tips fra mentorordningen

Studenthverdagen er spennende, men ukjent for de fleste nye studenter. Våre mentorer har nå samlet sine beste 50 tips slik at du skal få en bedre forståelse av hvordan du best lykkes som student ved Universitetet i Bergen.

Nyhet
IASC Guide

Store psykiske helsebehov i Ukraina-krisen

Hva er god hjelpepraksis og hvor finner man relevante faglige ressurser i all infomasjonen rundt krisen i Ukraina? Førsteamanuensis Ragnhild Dybdahl og seniorrådgiver/PhD kandidat Unni Heltne har gjort seg noen refleksjoner og deler gode tips her.