Hjem
UiB Bærekraft
Nyhet

Bærekraftspilotene 2021/2022 takker for seg

De nåværende bærekraftspilotene trer av i slutten av juni, og har i den sammenheng utarbeidet en årsrapport med oversikt over hva de har jobbet med for å løfte bærekraftssatsingen ved Universitetet i Bergen. Rapporten kan man finne ved å trykke på lenken under. Ta en kikk!

Bærekraftspilotene ved UiB
Foto/ill.:
Ole Marius Kvamme, UiB

Hovedinnhold

Vi har nå jobbet som bærekraftspiloter ved Universitetet i Bergen i halvannet år. Det har vært et privilegium å kunne jobbe så fritt som vi har gjort, med saker som har vært viktige for å løfte bærekraftssatsingen til Universitetet. Vi har jobbet med kunnskapsformidling, nettverksskaping, nettsideutforming og mye mer. Det har vært både utfordrende, lærerikt og morsomt. Vi har møtt enormt mange kunnskapsrike mennesker, og har satt pris på å bli kjent med hver og en av dem.

I august vil fire nye bærekraftspiloter overta stafettpinnen; Silje Høgelid, Robin Sebastian Rodval, Hans Meland og Josefine Gjerde. Vi ønsker dem masse lykke til og håper de blir tatt imot med den samme entusiasmen og velviljen som vi har opplevd i møte med interne og eksterne samarbeidspartnere.

Takk for oss!