Home
Department of Mathematics

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Oppfølging og veileding

Matematisk institutt tilbyr en mentorordning for matematikkstudenter, i tillegg til andre veiledningsordninger.

Main content

Oppfølging og veiledning

Mentorordningen er et tilbud til alle studenter, der de som er på samme kull og studieprogram møtes jevnlig sammen med noen eldre studenter som både lager sosiale samlinger og tema-samlinger med gode tips om fag, studievaner, eksamenstips og lignende. 

Det er programmøter hvert semester, der du møter igjen de fra kullet ditt og dere får informasjon tilpasset det semesteret dere er i. Her blir det ofte pizza og brus, og forskere og/eller masterstudenter deltar ofte også.

Det er en egen studieveileder for studenter som studerer matematikk eller statistikk som du kan spørre om alt praktisk når det gjelder studiet, eller stikke innom hvis du trenger noen å snakke med.

Om høsten er det informasjonsuken «På vei» for realfagstudenter i uke 42. Her er det informasjon om hva du kan bli, foredrag om studievaner, utveksling osv.

Gruer du deg til eksamen eller sliter du med å finne riktig studieteknikk så finnes det også mange gode tilbud hos Sammen sin rådgivningstjeneste. Vi anbefaler å ta dem i bruk om du synes overgangen fra videregående til universitetet er vanskelig eller tøffere enn du hadde trodd.