Home
Department of Social Anthropology

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Kula Kula

Start semesteret med Kula Kula!

Gode sommernyheter: Den etterlengtede utgaven av Kula Kula 2014 er nå ute etter litt publiseringsproblemer før sommeren.

Logo Kula Kula
Logo fra nettsiden kulakula.org
Photo:
Nina Bergheim Dahl

Main content

I denne utgaven av Kula Kula finner vi, som alltid, et assortert utvalg spennende artikler, portretter og fagstoff realtert til Institutt for Sosialantropologi her i Bergen. Kula Kula gir ut to utgaver av tidsskriftet hvert år, og er et tiddskrift som er av interesse både for ansatte så vel som nye og gamle studenter i antropologi.

I år ble høstens utgave noe forsinket, men heldigvis viste sent seg å være godt for Kula Kula 2014#1

Årets første utgivelse inneholder blant annet bidrag fra den danske antropologen Rane Willerslev om hvorfor vi trenger ironiens språk i antropologien; et portrettintervju med Bjørn Enge Bertelsen, førsteamanuensis ved UiB, som blant annet deler feltopplevelser fra Mosabik; innblikk i et bryllup hos Runa folket i Andes gjennom en reportasje fra en masterstudine i felt, og informasjon om Sudan-programmet på Christian Michelsens Institutt.

I tillegg til gode gamle spalter som Fra felten og Antropologer i arbeid har årets første utgivelse også noen nye spalter, Jungeltelegrafen og Forskningsfronten, som blir spennende å følge fremover.

Så sett deg ned med kaffe/te-koppen og nyt starten på semesteret med et Kula Kula!

 

Har du spørsmål om tidsskriftet, eller er du kanskje interessert i å skrive/ta bilder for Kula Kula? Kontakt kulakula@sv.uib.no