Home
Department of Social Anthropology

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Velkommen til Kula Kulas slippfest!

Instituttet har to aktive studentgrupper, Kula Kula og Fagutvalget, og på fredag 6. mai slår de seg sammen for å arrangere en antropologisk vårfest. Ta med dine antropologikolleger, medstudenter og andre intresserte for en helaften i hyggelig selskap, fengende underholdning og yrende vårstemning!

Forsidebilde Kula Kula høst 2015
Rykende fersk utgave av Kula Kula kan du lese på fredag. Her forsidebildet Kula Kula-eksemplar høsten 2015
Photo:
Kula Kula

Main content

Hold av fredag 6. mai, fra klokken 19:00, for da braker det løs: I forbindelse med at semesterets utgave av Kula Kula, med temaet "Borders and Boundaries" slippes, arrangerer Kula Kula sammen med Fagutvalget vårens slippfest!

Festen vil bli holdt i Speilsalen på Kvarteret. Det blir gratis kake og god stemning, så ingen grunn til å sitte hjemme. Drikkevarer kan kjøpes i Stjernesalen!

Det vil også bli underholdning. Vi har vært så heldig å få bandet Wilhelm's midnight madness til å spille for oss under festen.

Vi håper at så mange som mulig fra instituttet, antropologistudenter og andre interesserte vil komme på slippfesten.  Les mer om arrangementet ved å klikke på linken under.

Vel møtt!

 

Hilsen Kula Kula-redaksjonen våren 2016