Fakultet for kunst, musikk og design

Nyhetsarkiv for Fakultet for kunst, musikk og design

Peter Opsvik er mest berømt for Tripp Trapp-stolen, men han har også designa stolar som liknar på tre, ein liten el-bil, og møblar som ser ut som skulpturar. No blir den verdsberømte møbeldesignaren æresdoktor ved UiB.
Etter at Magnus Matningsdal sluttet som professor ved Det juridiske fakultet i 1989 har han stått over 2000 timer ved kateteret på Dragefjellet. I dag hedres høyesterettsdommeren som æresalumn på årets Christiekonferanse.
«Søk internasjonale erfaringer!» råder CCBIO-leder Lars A Akslen dagens studenter.
Griegakademiet - Institutt for musikk lyser ut sekundærprøvespill på jazz-bass og jazz-piano. Søknadsfrist: 17. april 2017
Griegakademiet – Institutt for musikk ved UiB har fått 3,74 millioner kroner fra Program for kunstnerisk utviklingsarbeid til et prosjekt om utøverens søken etter nye uttrykk.