Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Studentane på INFOMEVI171 har brukt vinteren på å laga sju webseriar innafor sjangrar som film noir, mockumentary, action og spenning.
Hallvard Moe er medredaktør for et ferskt spesialnummer av tidsskriftet Information, Communication & Society om valgkamper og bruken av sosiale medier.
Meningsmålingene presenterer velgernes dom med desimalpresisjon, og kommentariatet tolker flittig. Men hvor mye kan vi egentlig stole på meningsmålingene?
Journalistiske idealer formulert av bransjen selv spiller en viktig rolle, men publikums og kildenes kvalitetskriterier teller også.
Det akademiske tidsskriftet Communication Management Quarterly (CM) har nettopp publisert eit spesialnummer om "Trust in the media across Europe".
Ekfrase tar sikte på å være det ledende vitenskapelige tidsskriftet for studier av visuell kultur og estetiske uttrykk i Norden.
Stipendiat Erik Stavelin vant Apps4norge-konkurransen om beste app laget av enkeltpersoner.
Stipendiat Trygve Svensson (34) fra Bergen er utnevnt til statssekretær for statsråd Trond Giske i Nærings- og handelsdepartementet.