Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Medieforsker mener ukepressen utfordres på sine kjerneområder, og tror flere titler kommer til å gå inn i 2014.
Instituttet er sterkt representert i en ny antologi om ny journalistikkforskning.
Cinema and Agamben - Ethics, Biopolitics and the Moving Image. Redaktører: Henrik Gustafsson og Asbjørn Grønstad.
Kongen i statsråd oppnevnte sine medlemmer til Kringkastingsrådet for perioden 2014 - 2017.
TV2 blir hetset i sosiale medier for å sende reklameinnslag midt i OL-sendingene. Kommentator Anders Giæver i VG og professor i medievitenskap Knut Helland ved Universitetet i Bergen er begge enig i at TV2 gjør en god jobb.
Nytt nummer av Ekfrase ute nå.
Ti unge forskere ved UiB får rundt 70 millioner fra Forskingsrådet til å skape sin egen forskingskarriere og legge grunnlaget for nye forskingsmiljø.