Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Teikneserien, animasjonsfilmen og det verkelege.
Vil du bli glemt av Google? EU-domstolens oppsiktsvekkende dom styrker personvernet, men etterlater mange ubesvarte spørsmål.
- Det har vært gøy. Studentene er dyktige og kommer sikkert til å gjøre det bra når de skal ut i arbeidslivet, sier utviklingsleder Tove B. Knutsen i BT etter at nye medier-studenter fra UIB det siste halvåret har utviklet nye tjenester for mediehuset.
I boken Journalistikkens norske klassikere… ved noen av dem portretteres kjente og ukjente navn i norsk journalistikk-historie. Mulige klassikere settes under lupen.
Kulturministeren vurderer å oppheve forbudet mot politisk fjernsynsreklame - stipendiat Magnus Hoem Iversen kommenterer.
Jonas Gahr Støre latterliggjøres ­ for å snakke pompøst og uklart. Professor i retorikk Jens Kjeldsen er uenig.
Vert du ofte irritert over ting du ser og høyrer i media? Slik irritasjon kan nokon gonger vera vag og retningslaus, andre gonger er den uttrykk for aktiv mistillit. Du bør kanalisera irritasjonen din i ei konstruktiv retning, og dette essayet syner fram ein muligheit.