Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Med kapitlet «Pressen, presset og parlamentet» bidrar professor Martin Eide i den ferske boken om Stortingets historie de siste 50 år.
Stipendiatene Trygve Svensson og Erik Knudsen kommenterer retorikken til Brann-trener Rikard Norling
Kontraster gir fredsprisvinner Malala Yousafzai en spesiell gjennomslagskraft, forteller retorikkprofessor Jens E. Kjeldsen til NTB.
Denne høsten kan du høre Trygve Svensson drøfte hverdagens retorikk i NRK radio.
Fra drapsmaskiner til verktøy for aktivister og journalister: Droner utfordrer våre forestillinger om etikk og ansvar.
Stipendiat Erik Knudsen tror Budstikka-redaktør Kjersti Sortland har rett i at hat mot Oslo fra distriktene kan ha vært avgjørende i OL-saken.