Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Høyre- og Frp-velgere stoler ikke på ­Klassekampen, viser funn fra spørre­undersøkelsen Norsk Medborgerpanel, skriver Klassekampen. Les intervjuet med instituttets Erik Knudsen, Eirik Vatnøy og Magnus Hoem Iversen.
Det automatiserte reiseregningssystemet Travelogue, utviklet av studenter på informasjonsvitenskap ved UiB, er blitt tildelt en million i støtte fra Norges Forskningsråd sitt prosjekt for innovasjon og entreprenørskap, STUD-ENT.
Det foreligger ved utgangen av fristen 15. mai 2017 to nominasjoner av leder og nestleder for Institutt for informasjons- og medievitenskap for valgperioden 2017-2021.
Det blir valg av instituttleder og nestleder ved Institutt for informasjons- og medievitenskap i perioden fredag 9. til mandag 12. juni 2017.
Tall fra Samordna opptak viser at de nye mediefagene i Media City Bergen er blant de mest populære studiene ved Universitetet i Bergen.