Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Øyvind Vågnes mener seriemanus får for lite akademisk oppmerksomhet. Nå har han ansvar for Norges første master i manus ved Infomedia.
I siste utgave av Forskerforum blir Ida Andersen og Jens E. Kjeldsen intervjuet av Forskerforum om resepsjonsforskningen deres om bildene av gutten på stranden.
– Vi er veldig glade og stolte over at Fritt Ord finner prosjektet vårt støtteverdig, sier instituttleder Leif Ove Larsen.
Studenter på medie- og interaksjonsdesign presenterte prosjekter innen «Intelligent User Interfaces» i Media City Bergen, og fikk konstruktiv tilbakemelding fra faglærere.
– En av faktorene er at gode IT-løsninger har blitt essensielt i de fleste bransjer, sier Infomedia-professor.
Kritisk bevissthet om nyheter i sosiale medier er ikke jevnt fordelt. Personer med høy utdanning får best utbytte, skriver Infomedias Hilde Sakariassen og Brita Ytre-Arne i Bergens Tidende.
Aktør-nettverket TekLab fra Infomedia var på Digital myldredag og viste frem prosjektene Vimond Hololens Edition, INJECT og Prosopo.