Institutt for biovitenskap (BIO)

Nyhetsarkiv for Institutt for biovitenskap (BIO)

Hva skjer når forskerne tar meg seg et helt økosystem på Vestlandet på ryggen – og går et annet sted?
Fiskarar har heile tida sett på det som ugras. Men no kan desse organismane bli Noreg si nye oppdrettsnæring.
Linda Bjelland Pedersen in the Environmental toxicology group has finished her master degree in biology (environmental toxicology) with the thesis "Levels of persistent organic pollutants (POPs) and physiological and biochemical changes in farm associated wild fish caught in Masfjorden, Norway"
Rapportene fra de to nasjonale oppfølgingsutvalgene ble behandlet i Divisjonsstyret for vitenskap 23. oktober. De er nå godkjent for offentliggjøring.
Professor Harald Kryvi ble under Norsk Biologforenings årlige konferanse nylig tildelt Bonnevieprisen for 2013.
På Høyden rapporter om snopfiskforsøket