Home
Bergen Media Use Research Group

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Magnus Iversen gjesteforsker på Northwestern University

På universitetet jobber Magnus Iversen med "Amerikas svar på Jens Kjeldsen" - Robert Hariman.

Main content

Magnus har vært gjesteforsker på Northwestern University i Evanston, USA siden september 2016 og skal være her frem til mars 2018. Her jobber han med Robert Hariman, som har spesialisert seg på visuell retorikk, fotojournalistikk og medborgerskap.

- Akkurat nå følger jeg Harimans fag om visuell retorikk, pluss et fag som handler om retorikk og politisk teori, forteller Magnus.

Tett på det amerikanske valget
Magnus var i USA under det amerikanske valget og observerte valget på nært hold.

- Siden jeg forsker på politiske reklamefilmer, var det svært givende og interessant å observere valget. Den moderne politiske reklamefilmens hjemland er USA, og kampanjerådgivere fra Norge har pleid å reise hit for å lære, og delta i valgkampen, sier Magnus.  

Ellers jobber Magnus iherdig på doktorgradsprosjektet sitt.

- Jeg holder nå på å kode transkripsjonene fra de 16 fokusgruppene jeg har intervjuet folk i. Så skal jeg også på en workshop i Iowa i januar for å lære mer om "discursive citizenship" - noe jeg har tenkt å bruke i analysen min, sier Magnus.

Les mer om stipendiatprosjektet til Magnus her.