Home
Faculty of Social Sciences

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Booking av undervisningsrom for møter/arrangement ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Booking av undervisningsrom for møter og arrangement ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Fagutvalg, studentutvalg og studentorganisasjoner ved UiB kan søke om å få tilgang til undervisningsrom (rom man vanligvis ikke har korttilgang til) ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet, i forbindelse med møter og arrangementer. Skjemaet må sendes inn senest 3 virkedager før planlagt arrangement/møte. Se under for informasjon og retningslinjer

Main content

Hvem kan søke?

Studentorganisasjoner, fagutvalg og studentutvalg ved UiB kan søke om å få booket et undervisningsrom ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet, i forbindelse med møter eller arrangementer.

Viktig informasjon før du søker

Med undervisningsrom menes rom man som student ikke har mulighet til å selv bestille gjennom: rombestilling for studenter. Sjekk derfor først om du har tilgang til å bestille det ønskede rommet selv, og om rommet er ledig.

 

Etter ordinær brukstid 

  • Av hensyn til blant annet brann- og bygningssikkerhet og renholdsrutiner skal Eiendomsavdelingen alltid være informert om alle faglig- sosiale arrangement og festarragement som foregår etter kl. 20.00. Det skal sendes melding om all slik bruk til eiendomsavdelingen: Regler for arealbruk.

Korona

  • De gjeldende retningslinjene og tiltak for koronaviruset skal følges.
  • Det må føres en deltakerliste med alle deltakernes navn og telefonnummer. Deltakerlisten må du oppbevare i 14 dager etter møtet/arrangementet, for smittevernhensyn.

Ansvar og plikter ved bruk av undervisningsrom

Inventar

Inventaret må ikke fjernes fra rommet. Antall bord og stoler skal være i tråd med oppgitt antall på oppslag i undervisningsrommet.

AV-utstyr

Husk å logge ut av PC og slå av videokanon etter bruk.

Evakueringsansvar

Brukeren av rommet er ansvarlig for å iverksette evakuering ved behov, og skal gjøre seg kjent med generell branninstruks, rømningsplan for bygget, orientere seg om rømningsveier og slokkeutstyr.

Ved brann eller andre behov for evakuering skal ansvarlig:

  • iverksette evakuering av personer i lokalet til samleplass
  • påse at det blir gitt nødvendig hjelp til bevegelses- og orienteringshemmede
  • forsøke å slukke
  • gi seg til kjenne for driftspersonalet, vaktselskap, brannvesenet og politi

Ved hendelser som involverer vold/trusler, kontakt vektere: tlf 55 58 80 81

Skjema for søknad om bestilling

Skjemaet må sendes inn senest 3 dager før planlagt møte/arrangement. Dette er fordi ved eventuell godkjent booking, må kortsenteret få tid til å aktivere tilgang til studentkortet til møte-/arrangementansvarlig. Søker man tidlig er det også større sannsynlighet for at det ønskede undervisningsrommet er ledig.

Møte-/arrangementansvarlig kan søke om bestilling av undervisningsrom her.

I feltet for "Mer informasjon" i skjemaet, kan man skrive inn flere ønskede datoer, dersom det er flere dager som kan være aktuelle å booke. Dersom det ønskede undervisningsrommet ikke er ledig, kan man eventuelt også skrive andre undervisningsrom som kan være aktuelle å booke.

Ved godkjent bestilling av undervisningsrom

  • Møte-/arrangementansvarlig får en bekreftelsesmail fra informasjonssenteret ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet når rommet er bestilt.
  • Kortsenteret vil gi møte-/arrangementansvarlig korttilgang på studentkortet til det bestilte undervisningsrommet til avtalt tid.