Home
Department of Information Science and Media Studies

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Ledig stilling

Vi søker bransjekoordinator til Media City Bergen

Vi søker administrativ koordinator for Universitetet i Bergens aktivitet i Media City Bergen (MCB). Ei hovudoppgåve for stillinga er koordinering og ansvar for bransjekontakt og samarbeid knytt opp mot instituttets studieprogram i MCB og i medievitskap. Søknadsfrist er 8. august.

Media City Bergen
Photo:
Simon S. Brandseth

Main content

Infomedia er eit tverrfagleg, forskingsintensivt fagmiljø med forskingsgrupper og studietilbod innan media og kommunikasjon, informasjonsvitskap, journalistikk, interaksjonsdesign, samt TV-produksjon og manusutvikling for seriar. Instituttet har for tida 38 faste vitskapelege stillingar 28 ph.d.-kandidatar og postdoktorar, og kring 1200 studentar, der fleire har sitt daglege virke i våre lokaler i Media City Bergen (MCB).

Fordi vår noverande bransjekoordinator forlet vakre Bergen, har vi ei ledig fast stilling som administrativ koordinator for Universitetet i Bergen sin aktivitet i Media City Bergen (MCB). Ei hovudoppgåve for stillinga er koordinering og ansvar for bransjekontakt og samarbeid knytt opp mot instituttet sine studieprogram i MCB og i medievitskap.

- Dei praktisk retta programma ved MCB er sentralt plassert i medieklynga. Det inneber at dei er i levande kontakt med aktørane i mediebransjen kvar dag. Ein bransjekoordinator tar seg av det me alt har av samarbeid på alle nivå, men er også særs sentral i den stadige utviklinga av dette samarbeidet, fortel faglig ansvarlig for instituttets aktiviteter i Media City Bergen, førsteamanuensis Lars Arve Røssland.

Stillingsutlysninga kan lesast på Jobbnorge. For utfyllande opplysningar om stillinga som har søknadsfrist 8. august, kontakt administrasjonssjef Espen Dahle på e-post: espen.dahle@uib.no